torsdag 8 mars 2012

Världens sämsta fågel

Tänk om man skulle vara en höna. Det skulle suga. Hönor är ju precis som andra fåglar, fast sämre.
Tänkt dig ett liv där du knallar omkring och inte kan plocka upp saker. Som en vanlig fågel så skulle nog hela flygbiten väga upp saken, för man kan ju liksom flyga, då spelar det ingen roll om man sen när man är på marken sen måste köra ned nyllet i jorden för att söka mat. Som höna har man bara ett par värdelösa vingar som, ja, är helt värdelösa. Som tupp kan man kan flaxa runt med dom lite för att visa sina females att man har ett par coola vingar ...som är helt värdelösa.

Resten av en liv är väl inte heller så underbart. Man knatar runt i en bur och pickar på saker, bwak-ar lite, knatar lite till, pickar lite till. Undrar vad man tänker på? "Bwak, bwak, bwak, frön, bwak, bwak, bwak, mask, bwak, bwak, bwak"

Som höna har man även mens flera gånger om dagen, och inte lite heller. Ingen Libress i världen stoppar den. Undrar om man även får PMS? Tycker lite synd om tuppen som ska vara omringad av ca: 20 höns som är lite "emotionella" 24/7.

Sen har man ju den där fula skinmohikanen på huvudet. Flap, flap, flap när man går omkring. Nästan som om "nötsäcken" hamnat på fel ställe ..utan nötter. Som kille har man sen även en likadan hakan.

Som grädde på hela moset så är man ju sen känd som hela djurrikets fegis. Ständigt häcklad för sin feghet. Fast man smakar i alla fall gott.

Bwak, bwak, bwak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar