fredag 25 maj 2012

Spider-Man på posten

Det var roligt att ta in posten idag. Helgen kan gärna få bli regnig eller mulen, fast det spelar nog inte så stor roll. Kommer nog att svinga bort några timmar tillsammans med Spider-Man i alla fall.

Det tog länge, det han till och med komma ett nytt Spider-Man-spel (Som dock ska vara mycket sämre), innan jag till slut tog mig i kragen och köpte "Shattered Dimensions". Köpte det på Tradera för 76 pengar. Visserligen är det en promoutgåva så fodralet är inte det finaste, men man ska väl inte nu sitta och stirra på fodralet utan spela spelet.

Senas jag spelade något spel med Spidey var under förra generationen, filmlicensspelet "Spider-Man 2". Ett ganska mediokert spel, men som i sina finaste stunder simulerade livet som Spider-Man väldigt bra. Att bara svinga runt i New York och spöa upp lite utav stans slödder var en härlig känsla. Upplägget med en öppen spelvärld har aldrig känt mer passande.

Detta spel bjuder inte på en öppen spelvärld, men gameplayen ska vara mycket bättre, samt att man får spela som 4 olika spindelpojkar. Vi får se hur kul det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar