lördag 14 april 2012

Metal fucking Masters 3

Satt och kollade på inspelningen från den tredje installationen utav "Metal Masters"-showen som hölls på Key Club i Hollywood i torsdags (12 April). En jam-session/clinic med massor utav stora namn från metal-världen. Underhållande var det, men synd på lite tekniskt strul och en kass ljudtekniker.

Showen började med Adrenaline Mob, som framförde några låtar. Trots att det varit mycket snack om denna "supergrupp" så hade jag inte hör något utav dom tidigare. Som med det flesta andra "supergrupper" så brukar inte själva låtarna vara något märkvärdigt, det är namnen som skapar uppståndelsen. Det lät ok, väldigt amerikanskt, grymma musiker.

Efter Adrenaline Mob så höll Frank Bello, David Ellefson, Charlie Benante och Dave Lombardo kortare clinics, eller vad man ska kalla det. Frank och Davids var så klart intressantast för mig som basist, men det var faktiskt bara dom två berättade om sitt instrumentspel. Charlie och Dave hamrade mest bara lite rutinmässigt på trummorna och var inte så pratsugna.

Fucking shitfuck man! It's mother fucking Phil fucking Anslmo and fucking
Geezer fucking Butler for fuck sake you fucking mother fuckers ...fuck!!
Efter det så var det då dags för jam. tidigare nämnda basister och trummisar plus Mike Portnoy, Chris Broderick, Kerry King och Phil Anselmo rev av några orepade Slayer och Pantera-klassiker, och avslutade med Black Sabbaths "Hole in the Sky" där dom även blev gästade utav basguden Geezer Butler. Kul att se på.

Anselmo verkar vara en hur skön snubbe som helst. Han är burdus, säger fuck minst tre gånger i varje mening, och verkar samtidigt vara hur schysst som helst, och inte minst rolig.

Kolla in spektaklet du också om du har ca: 3 timmar till övers




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar