onsdag 20 juni 2012

Slut He-Man

På intresseklubbens begäran så ska jag bara meddela att samtliga 130 avsnitt utav "He-Man and the Masters of the Universe" är färdigsedda sedan förra veckan.

En skön serie som passat hur bra som helst att somna till på kvällarna. Det får inte vara så krångligt och spännande så att man måste ligga och hänga med. Det ska vara avslappnat, så att man kan kolla på det avslappnat och där med somna. He-Man har varit minst sagt avslappnat. En lite coolare version utav Bamse, med svärd, muskler, pälskalsonger och massor utav monster med häftiga namn, och framför allt Skeletor. Ren ondska när den är som allra bäst.

Visst, det är en väldigt corny serie, och det är inte ens i närheten utav lika mycket våld som man skulle vilja att det var. Det är plotholes och helt ologiska saker som sker, men charmnivån är hög, för en omogen pojkspoling som en själv.

Ibland blev man ändå lite chockad när vissa avsnitt vågade på att vara lite annorlunda. Avsnittet "Not so Blind" med den blind pojken som måste hjälpa He-Man och Ram Man att hitta tillbaks till Attack Tracken när dom blir förblindade stack ut med avsaknaden utav fiender som måste bekämpas.

Även det sista avsnittet som jag såg, "The Problem with Power" var oväntat mörkt då Skeletor lurar He-Man att tro att han råkat döda en person och där med ger upp sin kraft att bli He-Man.

Livet är lite mer tomt nu, utan He-Man. Eller nä, jag har ju börjat kolla på "The Spectacular Spider-Man" nu, det är fint. Ett utlåtande om den serien lär komma.

 En film med He-Man borde helt klart göras, och den som redan existerar borde verkligen förgöras med Grayskulls krafter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar