onsdag 25 juli 2012

Vita kränkta män


Facebook har många sidor, som man kan gilla. Den jag gillar absolut mest är "Vita kränkta män". En sida som tar upp vår, det vita männens kamp mot feminister, muslimer, svarta, homofiler, ja allt sånt där vänsterpatrask som var dag anklagar oss och rör upp vårt fina svenska samhälle.

I dessa tider så är allt nämligen vårt, de vi männens fel tydligen: Förtryck, diskriminering, mobbning, våld, våldtäkt, sexualisering, objektifiering, kapitalism, kommunism, korruption, korpulens, kommersialism, illegal nedladdning, kriminalitet, kolonisering, miljöförstörelse, massförstörelse, religion, antireligion, antisemitism, rasism, krig, svält, sjukdom, döden, fredagen den 13:e, och nageltrång... jag är kränkt!

Varför får man inte säga negerboll? Det har ju alltid hetat så! Varför får jag inte tafsa på kvinnor på krogen? Dom praktiskt taget ber ju om det med sina tajta o-kläder! Varför sätter ingen stopp för muslimernas plan att ta över världen? Det är ju en uppenbar konspiration! Varför kan allt bara inte få vara så som det en gång i tiden var? Ingen gnällde ju förut!

Tur att det finns grupper som "Vita kränkta män" som tar vår sida, som håller vår fana högt; för det är inte lätt att var en vit man i dagens samhälle.

All ära åt "Vita kränkta mäns" skapare: Kawa Zolf... vänta nu, han är ju utlänning! Aaaaaah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar